Rekkehus

De 22 nye rekkehusene i Proffen Hageby er innholdsrike og nøye gjennomtenkte familieboliger av høy kvalitet. Dette er praktiske og svært solide hjem i påkostet drakt.

Miljoperspektiv B1 2 02

Skreddersydde familieboliger i påkostet drakt

Med teglfasader tilføres byggene liv og tekstur, samtidig som vi snakker om et bærekraftig og vedlikeholdsfritt byggemateriale som holder i hundrevis av år og bare blir vakrere med tiden. Valget er inspirert av den eksisterende industribebyggelsen i nærområdet fra tidlig 1900-tall.

Byhus E - Takterrasse
Byhus - Miljøperspektiv
Byhus F - Soverom

Rekkehusene i to eller tre etasjer danner et langstrakt felles tun – en av flere naturlige møteplasser for store og små i en helhetlig oase av parkmessige kvaliteter. I tillegg har hvert rekkehus sin private hage mot sør eller vest, i tillegg til egen forhage på inngangssiden.

Boligene får et moderne og eksklusivt preg med enstavs eikeparkett i oppholdsrom og store fliser i entré, samt på gulv og vegger på bad. I alle rekkehus kan man velge mellom tre ulike interiørkonsepter.

Byhus - Miljøperspektiv
2452 34 R143 Nordisk Bris
2452 49 Takterrasse B1 2 04 ferdig

Husets naturlige hjerte består av stue og kjøkken i første etasje, med kvalitetsinteriør levert av Sigdal eller tilsvarende og integrerte hvitevarer. Det har vært viktig for oss å holde dette rommet gjennomgående og åpent, slik at det oppnås god kontakt med uterommene på hver side av huset.

De fleste rekkehusene har egen takterrasse, og i enkelte av husene har man mulighet til å velge alternative romløsninger i toppetasjen.