Inspirert av omgivelsene

Sammen med utbygger har vi hatt et mål om å tegne boliger hvor man kjenner at man bor i byen og lever et urbant liv, samtidig som man lever tett på naturen. Et sted hvor omgivelsene skaper karakter og identitet. Hvor man kan være helt privat, men også kjenne på tilhørighet og fellesskap

Meld interesse Gå til boligvelger
2452 54 miljøperspektiv B1 4 06

Identitet og historie

Proffen Hageby er en spennende kombinasjon av fremtid og historie. I nærområdet har vi latt oss inspirere av den eksisterende industribebyggelsen i tegl fra tidlig på 1900-tallet. Vi har vært opptatt av å skape en arkitektur som tar opp i seg noe av denne identiteten, gjennom tydelig og ren geometri, store vindusflater og enkel detaljering. I tillegg er tegl er et bærekraftig og vedlikeholdsfritt byggemateriale som holder i hundrevis av år, og som bare blir vakrere med tiden. Vi har brukt ulike valører for å gi identitet til hvert tun, samt panel av malmfuru på ett av byggene for å skape variasjon.

2452 35 R143 Rekke F Stue 04

Byhusene

Byhusene, som er i to eller tre etasjer - og noen med tak-terrasse i fjerde etasje - danner en langstrakt formasjon og et felles tun utformet som en møteplass for store og små. Her har alle sin private hage med markterrasse mot sør eller vest, i tillegg til egen forhage på inngangssiden. Husene får sportsbod på inngangssiden og egen hagebod på hagesiden.

Boligene får et moderne og eksklusivt preg med enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom, og store fliser på gulv og vegger på bad. Byhusene leveres med kvalitetskjøkken fra HTH eller tilsvarende leverandør, med integrerte hvitevarer. Oppvarming skjer gjennom vannbåren varme i gulv. I alle husene kan man velge mellom tre ulike interiørkonsepter (se egen beskrivelse).

2452 58 miljøperspektiv B1 2 07
2452 32 R131 Rekke E takterrasse rev vinkel 03
2452 49 Takterrasse B1 2 04 ferdig

Parkleiligheter

Leilighetene fordeler seg på tre separate bygg på tre til fire etasjer, som sammen omkranser et felles tun som åpner seg mot de frodige grøntområdene i sør og vest. Plasseringen av byggene er basert på grundige solanalyser for å oppnå de aller beste solforhold for hver enkelt leilighet. Fra alle byggene kan man ta heis direkte til felles parkeringskjeller.

Leilighetene får et moderne og eksklusivt preg med enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom og store fliser på gulv og vegger på bad. Parkleilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra HTH eller tilsvarende leverandør, med integrerte hvitevarer. Oppvarming skjer gjennom vannbåren varme i gulv. I alle leilighetene kan man velge mellom de tre ulike interiørkonsepter.

2452 01 A0102 3 R Stue Innvendig 05
2452 09 A0307 4 R Stue 05
2452 22 C0203 4 R stue 05
2452 26 C0302 4 R Takterrasse 05