A0302

Hus
?
Type
?
Bad
Gjestetoalett
Soverom
Oppholdsrom
Rom
2
BRA
48 m2
P-Rom
48 m2
Omkostninger
16242,-
Pris
3800000,-
img(s)
Kontakt oss Gi bud

Interiørkonsepter

Velkommen til ditt nye hjem, hvor alle detaljer tar utgangspunkt i visjonen om å skape boliger som står i stil med den grønne parken.

Arkitektens valg

Med dette konseptet ønsket vi å skape en krisp, stram og moderne stilart med en sterk hvit base, og innslag av kontrastfarger i oransje, sjøblått og sort. Sammen skapes et interiør med rene linjer og arkitektoniske detaljer. Varme tregulv, stramt, hvitt kjøkken og sømløs arkitektur. Minimalistisk, men lekent – dette er den perfekte stilen for estetikeren.

Nordisk bris

En luftig og lett palett som gir assosi-asjoner til vinterens dagslys, de lyse fargene og det skarpe lyset. Her er det en dus, tidløs palett som er temaet. Et klassisk og deilig hjem der man vil finne roen. Arkitekturen skal ha en palett som står til stedets karakter – naturnært og ekte.

Drammen mekaniske

Her er vi inspirert av industrien, en reise tilbake i tiden da Drammen var en industriby. Jernbanen, Drammens Jernbanestøperi. Det er noe maskulint over stemningen med et mer definert kjøkken, svarte linjer og litt råskap over materialiteten. En gjennom-ført stil med betong og mørkmalte vegger, svarte matte eikefronter og grove tekstiler som møter én-stavs eikeparkett og lekker belysning. Sammen skapes et røft, helhetlig og industrielt inntrykk, men samtidig lunt og innbydende.