Inspirert interiør

Velkommen til ditt nye hjem, hvor alle detaljer tar utgangspunkt i visjonen om å skape boliger som står i stil med den grønne parken.

Arkitektene som har tegnet boligene i Proffen Hageby, har utviklet tre ulike interiørkonsepter. Ved siden av prosjektets standardleveranse «Arkitektens Valg», vil man også kunne velge lyse og lette «Nordisk Bris» eller en noe røffere og mer maskulin variant i «Drammen Mekaniske». Dette er valg man vil foreta i tilvalgsprosessen.

Meld interesse Gå til boligvelger
2452 01 A0102 3 R Stue Innvendig 05

Arkitektens valg

Interiørkonseptet Arkitektens Valg er lyst, luftig og lett. Her kommer solens skyggespill på veggene til sin rett. Den eneste fargeinnslaget er kjøkkenet, som kommer i en vakker dempet sjøgrønn farge. Overskap og kjøkkenøy er i klassisk hvitt, som gjør at kjøkkenet flettes sammen med interiøret.

Gulvene har hvitpigmentert eikeparkett som underbygger lettheten. Dette interiøret kler møbler med stramme linjer, gjerne med innslag av friske farger som oransje, gult og turkis. Badet er tidløst med store, hvite veggfliser og hvit innredning. Med sorte kraner og dusjgarnityr som tilvalg får vi et interiør med rene linjer og stramme arkitektoniske detaljer. Dette er en minimalistisk men leken ramme for et personlig uttrykk.

2452 06 Arkitektens Valg

Nordisk bris

Interiørkonseptet Nordisk Bris har et luftig og lett interiør som gir assosiasjoner til vinterens lyse farger og det skarpe lyset. Dette vil kunne passe med skandinaviske møbler og materialer i natur, tre, lin og skinn og gir en dus og tidløs fargepalett.
Konseptet inneholder hvitpigmentert eikeparkett, et kjøkken i eik, og et bad med store, lyse fliser på gulv og vegg – en harmonisk helhet.
Baderoms- innredningen er moderne, klassisk hvit, og spotter gir fleksibel, dimbar belysning. Et klassisk og deilig hjem der man vil finne roen.
Interiøret har en palett som står til stedets karakter – naturnært og ekte.

2452 34 R143 Nordisk Bris

Drammen Mekaniske

Med Interiørkonseptet Drammen Mekaniske har vi latt oss inspirere av de historiske sporene i nær-området – en reise tilbake til tiden da Drammen var en industriby med teglverkene, jernstøperiene og tekstilfabrikkene. Dette er i utgangspunktet en litt maskulin stil som kan passe til stramme møbler av stål og sort lær, men den kan fint vris mot det mer bohemske feminine med orientalske tepper og myke materialer. Kjøkkenet er nesten sort, og kjøkkenøya blir et artikulert midtpunkt i det gjennomgående oppholdsrommet. Badene har store rustikke gulvfliser og mørk baderomsinnredning. Med enkelte kontrastvegger i dype gråtoner skapes et røft og industrielt interiør, som samtidig er lunt og innbydende.

2452 17 Drammen Mekansike7 LIST