Velg stilen som passer for deg

Selv om alt er nytt, moderne og lekkert, vet vi at du gjerne vil sette ditt personlige preg på din nye bolig. Det får du selvsagt muligheten til.

2452 01 A0102 3 R Stue Innvendig 05

Sammen med Metropolis arkitektur & design AS har vi utviklet tre ulike interiørkonsepter for boligene i Proffen Hageby. Ved siden av prosjektets standardleveranse «Arkitektens valg» kan du nemlig også velge det lyse og lette konseptet «Nordisk bris», eller du kan la deg inspirere av historien og nærområdet og velge den røffere og mer maskuline «Drammen mekaniske». Interiørvalget er ditt.


Arkitektens valg

Interiørkonseptet «Arkitektens valg» er lyst, luftig og lett. Her kommer solens skyggespill på veggene til sin rett. Det eneste fargeinnslaget er kjøkkenet, som kommer i en vakker, dempet sjøgrønn farge. Overskap og kjøkkenøy er i klassisk hvitt, som gjør at kjøkkenet flettes sammen med interiøret.

Gulvene har hvitpigmentert eikeparkett som underbygger lettheten. Dette interiøret kler møbler med stramme linjer, gjerne med innslag av friske farger som oransje, gult og turkis. Badet er tidløst med store, hvite veggfliser og hvit innredning. Med sorte kraner og dusjgarnityr som tilvalg får vi et interiør med rene linjer og stramme arkitektoniske detaljer. Dette er en minimalistisk, men leken ramme for et personlig uttrykk.

2452 06 Arkitektens Valg

Nordisk bris

Interiørkonseptet «Nordisk bris» har et luftig og lett interiør som gir assosiasjoner til vinterens lyse farger og det skarpe lyset. Dette vil kunne passe med skandinaviske møbler og materialer i natur, tre, lin og skinn og gir en dus og tidløs fargepalett.

Konseptet inneholder hvitpigmentert eikeparkett, et kjøkken i eik, og et bad med store, lyse fliser på gulv og vegg – en harmonisk helhet. Baderomsinnredningen er moderne, klassisk hvit, og spotter gir fleksibel, dimbar belysning. Et klassisk og deilig hjem der man vil finne roen. Interiøret har en palett som står til stedets karakter – naturnært og ekte.

2452 34 R143 Nordisk Bris

Drammen Mekaniske

Med interiørkonseptet «Drammen mekaniske» har vi latt oss inspirere av de historiske sporene i nærområdet – en reise tilbake til tiden da Drammen var en industriby med teglverkene, jernstøperiene og tekstilfabrikkene. Dette er i utgangspunktet en litt maskulin stil som kan passe til stramme møbler av stål og sort lær, men den kan fint vris mot det mer bohemske feminine med orientalske tepper og myke materialer.

Kjøkkenet er nesten sort, og kjøkkenøya blir et artikulert midtpunkt i det gjennomgående oppholdsrommet. Badene har store rustikke gulvfliser og mørk baderomsinnredning. Med enkelte kontrastvegger i dype gråtoner skapes et røft og industrielt interiør, som samtidig er lunt og innbydende.

2452 17 Drammen Mekansike7 LIST