Parkleilighet

De 43 leilighetene i trinn 2 i Proffen Hageby er sentrumsnære boliger med høy kvalitet, svært attraktive omgivelser og tydelig arkitektonisk karakter. Dette er hjem som skiller seg ut.

2452 41 miljøperspektiv B1 4 06 Bygg C

Parkleiligheter med kvalitet og karakter

For å skape leiligheter som gir det lille ekstra, i tillegg til høy kvalitet, smarte løsninger og god atmosfære, har vi lagt vekt på både spennende arkitektur og praktisk interiør. Leilighetene i Proffen Hageby skal være gode å bo i – men også inspirerende å komme hjem til.

Leilighetene kommer i ulike størrelser (41-161 kvm) fra 2-roms til 5-roms, og enkelte av dem går over to etasjer (townhouse). Dette blir moderne hjem med kvaliteter som gir et eksklusivt preg – du skal merke at det er gjort gjennomtenkte valg av både materialer og planløsninger.

Alle leilighetene leveres med 1-stavs eikeparkett i oppholdsrom og store fliser i entré, samt kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer. Baderom vil få store fliser både på vegger og gulv. I alle leilighetene vil du ha muligheten til å velge mellom tre ulike interiørkonsepter.

Fra arkitekt og interiørarkitekt er det lagt stor vekt på praktiske planløsninger, gode romlige kvaliteter og masse naturlig lys inn i boligene. Alle oppholdsrom vender seg mot syd eller vest, og har store skyvedørsfelt ut til egen balkong eller terrasse.

2452 26 C0302 4 R Takterrasse 05
2452 09 A0307 4 R Stue 05
Kontor til leilighet B0201

De 43 leilighetene fordeler seg på tre lave bygg som omkranser et stort, bilfritt tun med felles p-kjeller under bakken. Enkelte av de svært solrike leilighetene vil få egne takterrasser.

For å ta opp i seg noe av identiteten som ligger i nærområdets industribebyggelse fra tidlig 1900-tall, har leilighetsbyggene fått en arkitektur med tydelig og ren geometri, store vindusflater og enkel detaljering.

I fasadene blir det hovedsakelig brukt tegl, et bærekraftig og vedlikeholdsfritt byggemateriale som bare blir vakrere med tiden. For å skape spill og variasjon brukes panel av malmfuru på et av byggene.

I Proffen Hageby vil byggene inngå i en kvartalsstruktur der hagelignende parker og møteplasser preger passasjene. Her vi du finne epler, pærer og plommer akkurat slik du husker det fra bestemors hage.

2452 24 C0302 4 R Utvendig 03
2452 17 Drammen Mekansike7 LIST
2452 54 miljøperspektiv B1 4 06