Rekkehus

De 22 rekkehusene i trinn 2 i Proffen Hageby er boliger som skiller seg ut med spennende arkitektur og materialvalg. Beliggenheten og planløsningene gjør dette til svært attraktive hjem for barnefamilier.

Miljoperspektiv B1 2 02

Skreddersydde familieboliger

For å skape hjem som gir det lille ekstra, i tillegg til en trygg og god ramme rundt familiehverdagen, har vi lagt vekt på både spennende eksteriør og praktisk interiør. Rekkehusene i Proffen Hageby skal være gode å bo i – men også inspirerende å komme hjem til.

Byhus E - Takterrasse
Byhus - Miljøperspektiv
Byhus F - Soverom

Rekkehusene kommer i ulike størrelser (109-177 kvm) i to eller tre etasjer. I alle husene vil stue og kjøkken i første etasje utgjøre hjemmets naturlige hjerte. Det har vært viktig for oss å holde dette rommet gjennomgående og åpent, slik at det oppnås god kontakt med uterommene på hver side av huset. Rekkehusene leveres med kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer.

De fleste av rekkehusene vil ha egen takterrasse, og i enkelte av husene vil man ha mulighet til å velge alternative romløsninger i toppetasjen. Man har dessuten muligheten til å velge mellom tre ulike interiørkonsepter.

Boligene får et moderne og eksklusivt preg med 1-stavs eikeparkett i oppholdsrom og store fliser i entré. Baderom vil få store fliser både på vegger og gulv.

Byhus - Miljøperspektiv
2452 34 R143 Nordisk Bris
2452 49 Takterrasse B1 2 04 ferdig

Utvendig vil flotte teglfasader tilføre husene liv og tekstur, og understreke følelsen av kvalitet. Vi snakker her om et bærekraftig og vedlikeholdsfritt byggemateriale som holder i hundrevis av år og bare blir vakrere med tiden. Valget av tegl er inspirert av den eksisterende industribebyggelsen i nærområdet fra tidlig 1900-tall.

De 22 nye rekkehusene danner et langstrakt, felles tun – en av flere naturlige møteplasser for store og små beboere i hagebyen. I tillegg har hvert rekkehus sin private hage mot sør eller vest, i tillegg til en egen forhage på inngangssiden.